Sürgős műszaki vizsga?

Először is köszönöm a sok visszatérő T. Olvasónak/Látogatónak a kitartó kíváncsiságot!

Idő hiányában (De gyenge!!-Tudom..) maradt el a tartalom frissítése, pedig a kedvem nem ment el az írástól, csak egyszerűen nem adta ki...
Ahogy a tanult újságíró mondja-például nem én!- a téma az utcán hever. Itt a motorháztető alatt, illetve
a két rendszám között.
Témából van elég amiket szorgalmasan gyűjtögettem és tervem szerint blogbejegyzés lesz belőlük-kisdobos becsület szavamra!
Most viszont az aktuálissal kezdem. Úgy tudom, hogy Veszprém megyében kb. 26000 személyautónak nincs érvényes műszaki vizsgája. Ez a szám- nem elírás!- úgy jött össze, hogy a "Covidos" időszak alatt a szakaszos lezárások miatt halasztani lehetett/kellett a műszaki vizsgáztatást. Ennek lett a következménye a sok lejárt műszakis kocsi. Nekik ajánlom a műszaki vizsgára való felkészítést, a többieknek szervizt.
Az egyszerű olajcserétől a karosszéria munkákig mindent. Akinek elérhető távolságra van Veszprém, keressen meg, biztosan tudok segíteni! Nem tudok minden érdemi információt ideírni, inkább az oldalon található telefonszámon várom az érintettek hívását! Szóban sokkal hatékonyabban meg tudjuk beszélni, egyúttal kérek mindenkit, hogy e-mailben NE érdeklődjön.
Köszönöm, hogy olvassátok és ha továbbadjátok az információt.Minden vélemény számít!